PALVELUT

Laupusten Kartanon peruskorjaus aloitettiin vuonna 2006. Remontti valmistui kesällä 2011. Remontoidessa on kunnioitettu vanhoja perinteitä. Päärakennuksessa on 6 makuuhuonetta ja ruokailutilat 20 hengelle. Oleskelutiloja on useita. Kellarikerroksessa on tilava sauna, pukuhuone, keittiö, oleskelutila, viinikellari sekä kodinhoitohuone (pyykinpesukone sekä kuivuri).

Kartanon viljamakasiini

Rakennettu nälkävuosina 1860-luvulla jyhkeistä graniittijärkäleistä. Sittemmin makasiini on kunnostettu tunnelmalliseksi kokous- ja ajanviettotilaksi. Yläkerrassa kokoustilat ja -välineet noin 30-40 hengelle. Alakerrassa takka ja oleskelutilat illanviettoa varten.

Kolme viihtyisää paritaloa

Laupusten Kartanon laajalla piha-alueella mäntyrinteessä sijaitsevat kolme paritaloa, joissa kussakin on kaksi tilavaa huoneistoa. Huoneistot ovat kukin noin 45 neliötä ja ne soveltuvat 2-4 hengen majoitukseen. Huoneistoissa makuuhuone, joissa kaksi vuodetta, olohuoneessa yksi avattava vuodesohva, istuskeluryhmä ja keittiönurkkaus, jääkaappi ja ruokailuvälineet. Jokaisessa asunnossa on wc ja suihku.